Waarmee kunnen we u van dienst zijn?

Uitvaart

Visuele herinneringen aan een afscheid bieden een solide steun tijdens het rouwproces. PhotoFly werkt op discreet niveau die zich steeds op de achtergrond houdt.

Vastgoed

Geef uw vastgoed de klassevolle uitstraling die het verdient. Onze fotografen leggen op professionele wijze al uw panden vast. Op lens, video of met drone.

Evenementen

Een topselectie van foto’s of een aftermovie die het succes van uw evenement weerspiegelt: PhotoFly voorziet de gepaste creators om het resultaat van uw evenement vast te leggen.

Portret

Een uniek cadeau voor uzelf of voor uw geliefde: het mooiste geschenk dat bent u zelf! Ons gespecialiseerd team beheerst de kneepjes van het vak om een prachtige fotoshoot te organiseren.

HR

Een video over de functie en het bedrijf in kwestie zorgt voor extra push om meer reactie te krijgen. Het zien van de potentiële werkomgeving maakt dat kandidaten makkelijker de stap zetten om te solliciteren.

Producten

De gewenste beleving oproepen bij uw uniek product vergt precisie, kennis van zaken en de gepaste setting. Onze creators doen er alles aan om de juiste sfeer op te roepen en uw product naar een hoger niveau te tillen.

Bedrijfsreportage

Een promotiefilm van uw bedrijf, nieuw product of dienst? PhotoFly heeft de knowhow en creativiteit in huis om uw bedrijf op de kaart te zetten. Zakelijk in beeld gebracht met een sterke productiewaarde.

Drone

Drones kunnen worden ingezet voor fotografie en videografie van diverse projecten. Onze dronepiloot begeleidt uw project van A tot Z.

Vlieg naar ons toe

ONZE LUCHTHAVEN

Doorniksesteenweg 82/103

8580 AVELGEM

RADIOFREQUENTIES

Telefoon: 0488 57 52 15

WANNEER VLIEGEN WE

MA-VRIJ 09:00 – 18:00

ZAT: 10:00 – 16:00

BLIJF OP DE HOOGTE

Made with by WEBTURTLE